Gluteeniton Ukkopekka-risteily la 8.9. - ilmoittaudu pian

1.8.2018

Lauantaina 8.9. Ukkopekka gluteeniton-risteily Aurajoen rannalta Turun saaristoon.

Gluteeniton Ukkopekka risteily lauantaina 8.9.

Lauantaina 8.9. Ukkopekka gluteeniton risteily Aurajoen rannalta Turun saaristoon.

Linja-autokuljetus Hämeenlinnasta, Riihimäeltä ja Forssasta Aurajoen rantaan, josta Ukkopekka irroittaa köydet ja suuntaa kohti kaunista saaristoa kello 16:00.

Risteilyn kesto on noin 3-3,5 tuntia jolloin hyvin ehtii seurustella ja syödä hyvää gluteenitonta ruokaa.

Yhdistys tukee jäseniään maksamalla osan risteilyn kustannuksista sekä matkasta eli hinta 45€ jäsenille, lapsille 20€ ja ei-jäsenille 55€. Hinta pitää sisällään risteilyn, matkan ja gluteenittoman ruokailun.

Sitovat ilmoittautumiset nettilomakkeella, sähköpostilla erja.kangasvuori@gmail.com tai soittamalla 0442506936.

Ilmoittaudu mahdollisimman pian, paikkoja muutamia jäljellä.