Parhaat palat

Kuvassa hallituksesta Erja Kangasvuori ja Anja Leinikka sekä Gluteeniton Leipomo Ilonan konsulentti.
Keliakiaviikon gluteeniton aamiaistarjous oli erinomainen kokemus. Hyvää ja monipuolista Scandic Riihimäki!
Aluevastaava Eija Lindberg Keliakialiitosta leivonta-illassa Riihimäen Sley:n tiloissa.
Leivontaillan tuloksia.
Makkaran paistoa laavulla.
Jäsenkyselyynkin ehtii vastata syönnin lomassa.
Kahvi, marjapiirakka ja jäätelö ensin ja makkarat kävelyretken jälkeen maistui.
Mukavaa hyvässä seurassa.
Leipäostoksilla ruuhkaa.
Leipomo Ilonan iloiset vetäjät.

Kauppatapahtumassa olimme jakamassa keliakia-infoa, ruoka- ja leivontaohjeita  K-Citymarket Hämeensaaressa. Paikalla oli myös Gluteeniton Leipomo ILONAn konsulentti sekä maistatuksessa Jokioisten Leivän gluteeniton Runebergin torttua.

Keliakiaviikolla oli monia tapahtumia, mukana viikolla myös Scandic tarjoamalla gluteenittoman aamiasen kaksi yhden hinnalla.

Parhaat palat

Haluatko nauttia kahvisi kera herkullisen tuoreen leivonnaisen tai viedä sellaisen vaikkapa tuliaisiksi?

Kotimaisia herkkukeitaita ja reseptejä löydät Keliakialiiton jäsensivuilta ja alla kohdasta Reseptit.

Kuvia kevätkauden

päättäjäisretkeltä