Tapahtumat

Järjestämme gluteenittomia iltoja Hämeenlinnassa, Riihimäellä ja Forssassa. Lisäksi järjestämme gluteenittomia tapahtumia ja tilaisuuksia muualla toimialueellamme. Ilmoitamme tapahtumistamme verkkosivuillamme, Keliakia-lehden, Hämeenlinnan kaupunkiuutiset, Aamupostin, Riihimäen Viikkouutiset, Forssan Seutu-Sanomat sekä Lopen Lehti "paikallisyhdistykset toimivat"-palstalla.

Yhdistys ei ole vakuuttanut tilaisuuksissamme tai matkoillamme osallistujia tapaturman varalta, vaan osallistujien tulee huolehtia itse henkilökohtaisesta tapaturmavakuutuksesta.

Jäsenillat

Gluteeniton jäsenilta, Riihimäki
Tiistaina 16.1. kello 17. Vieraaksi saamme Riihimäen Martoista puheenjohtaja Marja-Leena Ruuskasen. Hän kertoo marttatoiminnasta.

Tervetuloa !

Kolmen ruokalajin illallinen
Hyrian opetuskeittiön opiskelijoiden valmistamaa gluteenitonta kolmen ruokalajin illallista:

Maa-artisokkakeittoa siemennäkkileipää ja levitettä
****
Paahdettua maissikananrintaa saltinbocca, punaviinikastiketta, seesami-riisikroketti
Valkosuklaamoussea, puolukkafrangipane ja puolukkakastiketta,
Kahvi/tee

Hinta vain 15€ (ei jäsen 25€).

Aika: ti 20.3.2018 klo 17:30 -21:00

Paikka: Hyrilla, Sakonkatu 1 Riihimäki

Ilmoittautuminen 7.3. mennessä alla olevalla lomakkeella tai soittamalla Raunille 0400 484 140 sekä maksamalla yhdistyksen tilille: FI90 5680 0020 0621 35

Ilmoittautuminen Kolmen ruokalajin illalliselle Hyrillassa Riihimäki

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.